20 maart informatiebijeenkomst werkzaamheden Ring West en Vrijheidsplein

Vanaf april 2023 tot en met de zomer van 2023 staan er werkzaamheden gepland aan Ring West en het Vrijheidsplein. De werkzaamheden vinden plaats in uw (werk)omgeving. Graag informeren wij je tijdens een informatiebijeenkomst op maandag 20 maart, 16:00 uur bij de Coendersborg in Groningen (Coendershaag 1, 9722LS Groningen).

Informatiebijeenkomst werkzaamheden
Aanpak Ring Zuid informeert je tijdens deze bijeenkomst over de werkzaamheden die de komende periode gepland staan. Groningen Bereikbaar geeft een toelichting over de communicatie en informatievoorziening richting weggebruikers en wat er wordt gedaan om de verkeersbewegingen rondom de stad voldoende te laten doorstromen.

Er is tijd om vragen te stellen en gezamenlijk na te denken over eventuele initiatieven om de hinder voor werknemers, klanten en leveranciers te beperken. De bijeenkomst duurt ongeveer 1,5 uur.

Check voor vertrek
Er staan de komende periode veel werkzaamheden op de planning die voor verkeershinder zorgen. Check voor vertrek blijft hierbij een belangrijke boodschap. Informatie over de verkeershinder en wegafsluitingen vindt u op www.groningenbereikbaar.nl.

 

 

Meer informatie en aanmelden

Graag horen we of u aanwezig bent bij de bijeenkomst in Coendersborg.
Je kunt je hier aanmelden

Fietsexcursies
Uit ervaring weten we inmiddels dat het bezoek aan de bouwplaats en toelichting aan de hand van de maquette voor veel ondernemers verhelderend is. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij het grootste wegenproject in Noord- Nederland.
Meer informatie en aanmelden

Vrijheidsplein - MartiniPlaza

Gerelateerde nieuwsberichten

rz6

24 mei 2024

Werkzaamheden Paterswoldseweg/ Corpus den Hoorn/ Stadspark

In de bijlage  de brieven betref werkzaamheden aan de Paterswoldseweg, Laan van de Vrede en…

fasetabel orz fase 3

23 april 2024

Ring Zuid werkzaamheden; Fase 3 Julianaplein extra rijrichting afgesloten

Fase 3 van Operatie Ring Zuid valt in de meivakantie en duurt anderhalve week: van…

ov

15 maart 2024

Snel en ontspannen vanaf P+R Haren met de bus naar je werk

Vanaf 29 maart kun je rechtstreeks vanaf P+R Haren met de bus naar Corpus den…

rz1

14 maart 2024

Verkeersknelpunten Westelijk Groningen in beeld

De voorbereiding voor besluitvorming over aanpak Westelijke Ring zijn inmiddels opgestart. Onlangs heeft delegatie vanuit…