WEST meets: Hoe smaken de Wadden?

Op zaterdag 30 september organiseert WEST samen haar partners ‘WEST meets’ en komen Gastvrij Groningen, ‘Sounds like Groningen, lokaal voedsel, ontmoeten, verrassen en genieten samen.

Een bus zal de genodigden naar een boerderij brengen aan de Noord-Groningse kust, pal aan de wadden. In de bus krijgen de aanwezigen een toelichting op “Sounds like Groningen” en vinden de eerste ontmoetingen plaats.
Op de boerderij slaan zes koks de handen ineen met zes vissers en boeren uit Het Hogeland en laten ze alles proeven wat in het waddengebied zwemt, groeit en rondloopt. Schaal- en schelpdieren, vis, piepers, ui, spelt, zuivel: de Wadden zijn zoveel meer dan alleen de zee. Er wordt gegeten aan een lange tafel en uiteraard wordt voor de liefhebbers gewandeld naar de kwelder.

WEST staat voor verbindingen leggen en het versterken van het ondernemersklimaat in Groningen.
Met verschillende initiatieven wordt onder andere gewerkt aan marketing- en promotieactiviteiten en worden projecten ondersteund waarmee Groningen laat zien klaar te zijn voor duurzame toekomst. Voor veel projecten geldt dat samengewerkt wordt met mensen uit de bedrijven, het onderwijs, de overheden en de politiek.

Uitnodiging

Bekijk hier de uitnodiging.

afbeelding west meets

Gerelateerde nieuwsberichten