Wat vindt u van de horecavoorzieningen op de Zernike Campus?

Lotte de Haan, vierdejaars student Facility Management is momenteel bezig met een onderzoek naar de horecavoorzieningen op de Zernike Campus. Dit onderzoek voert zij uit voor Campus Groningen en is onderdeel van het semester Strategy in Hospitality. Door middel van dit onderzoek wordt een strategisch veranderplan opgesteld voor Campus Groningen.

Om inzicht te krijgen in de beleving van de horecavoorzieningen op de Zernike Campus, heeft zij uw hulp hard nodig! U, de ondernemer of  medewerker die werkzaam is op de Zernike Campus (niet-kennisinstelling), is namelijk de doelgroep. Dankzij uw input kan een waardevol en bruikbaar strategisch veranderplan opgesteld worden voor Campus Groningen en wordt inzicht gecreëerd in de beleving van de horecavoorzieningen op de Zernike Campus. In de enquête wordt ook gevraagd naar uw wensen en behoeften, dus wacht niet langer en laat uw stem horen!

Wat kunt u doen?

Via deze link:

 https://www.survio.com/survey/d/C5O3T4L4O0L4D4O8L

kunt u de enquête invullen. Dit kost slechts 5-10 minuten. Na het invullen van de enquête kunt u de pagina gewoon sluiten. Uw antwoorden zijn nu opgeslagen en kunnen gebruikt worden voor het onderzoek. De enquête kan ingevuld worden tot 28 december 2020.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

enquête