Volgende fase Operatie Julianaplein

De ombouw van het Julianaplein is in volle gang en de eerste weken van de afsluitingen zijn achter de rug. Op dit moment gaat het project alweer de 4e fase in met afsluitingen voor het verkeer vanuit en richting Drachten en een afsluiting van Afrit 37 Groningen – Helpman (Hereweg). Wat dit inhoudt voor de bereikbaarheid van Groningen West, lees je in bijgevoegde brief van Combinatie Herepoort. Samen met Groningen Bereikbaar en Combinatie Herepoort probeert WEST ondernemers zoveel mogelijk te informeren.

Routeadvies op maat met Ask&Go
Gelukkig blijft de stad Groningen goed te bereiken met de fiets, trein of bus. Ben je toch aangewezen op de auto, maar dan gebruik van een P + R terrein om vanaf daar verder te gaan met de bus of fiets. Wil je een routeadvies op maat? Stuur dan een WhatsApp naar Ask&Go (085 065 9091) met je routevraag en je ontvangt advies over de beste route, OV-verbinding of dichtstbijzijnde P + R of hub. Ook zijn de medewerkers op de hoogte van de huidige verkeersdrukte.

Handige links

Brief bereikbaarheid Groningen-West (Combinatie Herepoort)

Groningen Bereikbaar/ Operatie Julianaplein

Toolkit voor om medewerkers, bezoekers, klanten en andere belanghebbenden te informeren over Operatie Julianaplein. Je vindt hier verschillende middelen om naar eigen inzicht zowel intern als extern in te zetten. Zo houden we samen Groningen Bereikbaar.

Gerelateerde nieuwsberichten

rz6

24 mei 2024

Werkzaamheden Paterswoldseweg/ Corpus den Hoorn/ Stadspark

In de bijlage  de brieven betref werkzaamheden aan de Paterswoldseweg, Laan van de Vrede en…

fasetabel orz fase 3

23 april 2024

Ring Zuid werkzaamheden; Fase 3 Julianaplein extra rijrichting afgesloten

Fase 3 van Operatie Ring Zuid valt in de meivakantie en duurt anderhalve week: van…

ov

15 maart 2024

Snel en ontspannen vanaf P+R Haren met de bus naar je werk

Vanaf 29 maart kun je rechtstreeks vanaf P+R Haren met de bus naar Corpus den…

rz1

14 maart 2024

Verkeersknelpunten Westelijk Groningen in beeld

De voorbereiding voor besluitvorming over aanpak Westelijke Ring zijn inmiddels opgestart. Onlangs heeft delegatie vanuit…