Volgende fase Operatie Julianaplein

De ombouw van het Julianaplein is in volle gang en de eerste weken van de afsluitingen zijn achter de rug. Op dit moment gaat het project alweer de 4e fase in met afsluitingen voor het verkeer vanuit en richting Drachten en een afsluiting van Afrit 37 Groningen – Helpman (Hereweg). Wat dit inhoudt voor de bereikbaarheid van Groningen West, lees je in bijgevoegde brief van Combinatie Herepoort. Samen met Groningen Bereikbaar en Combinatie Herepoort probeert WEST ondernemers zoveel mogelijk te informeren.

Routeadvies op maat met Ask&Go
Gelukkig blijft de stad Groningen goed te bereiken met de fiets, trein of bus. Ben je toch aangewezen op de auto, maar dan gebruik van een P + R terrein om vanaf daar verder te gaan met de bus of fiets. Wil je een routeadvies op maat? Stuur dan een WhatsApp naar Ask&Go (085 065 9091) met je routevraag en je ontvangt advies over de beste route, OV-verbinding of dichtstbijzijnde P + R of hub. Ook zijn de medewerkers op de hoogte van de huidige verkeersdrukte.

Handige links

Brief bereikbaarheid Groningen-West (Combinatie Herepoort)

Groningen Bereikbaar/ Operatie Julianaplein

Toolkit voor om medewerkers, bezoekers, klanten en andere belanghebbenden te informeren over Operatie Julianaplein. Je vindt hier verschillende middelen om naar eigen inzicht zowel intern als extern in te zetten. Zo houden we samen Groningen Bereikbaar.

Gerelateerde nieuwsberichten