Uitnodiging netwerkbijeenkomst Stadhuis vrijdag 19 januari 2018

Uitnodiging netwerkbijeenkomst Stadhuis vrijdag 19 januari 2018

Geachte ondernemer,

Van 17-20 januari 2018 staat Groningen weer volledig in het teken van Eurosonic Noorderslag. Graag nodigen wij u uit voor een exclusieve netwerkbijeenkomst op vrijdag 19 januari 2018 op het Stadhuis in Groningen.

Eurosonic Noorderslag is in vele opzichten een uniek festival. Onze stad ademt een weeklang uit al haar poriën popmuziek. De binnenstad is één festivalterrein met optredens op allerlei onverwachte plaatsen en momenten. Met ruim 40.000 bezoekers, 382 artiesten, 424 shows, in 17 landen live op de radio en in 34 Europese landen te horen of te zien. Eurosonic draait om talentontwikkeling, innovatie en creatieve industrie en zet Groningen met haar opleidingen en bedrijven op de kaart als Creatieve City of Talent.

De unieke samenwerking tussen Groninger ondernemers, de bedrijvenverenigingen (GCC, VBNO, VBZO, WEST), het Fonds Ondernemend Groningen, Eurosonic Noorderslag en de Gemeente Groningen, maakt het mogelijk Eurosonic Air te organiseren, als gratis toegankelijke podium voor alle Groningers op de Grote Markt. De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Groningen.

Op vrijdag 19 januari 2018 bent u vanaf 19.30 uur welkom voor een ontvangst in het Stadhuis van Groningen. Onder het genot van een hapje en drankje bent u samen met andere ondernemers te gast bij het college van Burgemeester en Wethouders. Vanaf 20.45 uur bent u welkom op het VIP-deck van Eurosonic Air op de Grote Markt.

Als u van deze uitnodiging gebruik wilt maken, vul dan uiterlijk 5 januari 2018 deze link in. Deze uitnodiging is persoonlijk en geldt voor één persoon. Vanwege de beperkte capaciteit, kunnen we mogelijk niet alle aanvragen honoreren. Als u tot de gelukkigen hoort, ontvangt u uiterlijk 15 januari een bevestiging, met daarin nadere informatie over tijden en programma.

Aanmelden
Meer informatie over het festivalprogramma vindt u op www.eurosonic-noorderslag.nl U kunt zich via deze website ook aanmelden voor de nieuwsbrief van ESNS.

Graag zien we u op vrijdag 19 januari 2018 in het Stadhuis van Groningen.

Met vriendelijke groet,

Peter den Oudsten
Burgemeester
Gemeente Groningen

Berjo Wortmann
Voorzitter
Het Fonds

Dago Houben
Algemeen directeur
Eurosonic Noorderslag