De sportieve uitdaging voor echte teambuilding!

Op 21 januari 2018 vindt de 3e editie van De Groene 4 Mijl plaats: een unieke winterloop door natuurgebied de Onlanden onder de rook van Groningen. Natuurmonumenten is een van de beheerders van dit gebied en daarom betrokken als samenwerkingspartner en het maatschappelijke doel van het evenement. Van iedere deelnemer ontvangen zij €1 van het inschrijfgeld.
De Groene 4 Mijl voor Bikkels draait om het neerzetten van je eigen prestatie waar je met trots op terug kunt kijken, maar vooral om het beleven van de natuur. Dit kan zowel wandelend als hardlopend, als gezin en als bedrijventeam. Bij de Onlanderij waar de start en finish plaatsvindt zijn allerlei winterse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Om de sfeer van het evenement te proeven kun je hier de aftermovie van de Groene 4 Mijl 2017 bekijken.

Informatie Bedrijfspakket

Ga als bedrijf deze sportieve uitdaging aan en maak er met elkaar een dag van om nooit meer te vergeten, daar gaat het om! Een bedrijfspakket voor de Groene 4 Mijl neem je af voor slechts € 375.-* Het pakket bestaat uit het volgende:

Ø 10 startbewijzen (extra startbewijzen €12,75 p.s.)

Ø Startnummer met voornaam

Ø Kleedruimte en garderobe

Ø Verzorgingspost onderweg

Ø Donatie van €1 per deelnemer aan Natuurmonumenten

Ø Mooie on- en offroad route door de natuur

Ø Speciaal ontworpen Groene 4 mijl medaille

Ø Finish drankje en fruit voor iedere deelnemer

Ø Logo bedrijf op de website

Meer informatie en aanmelden kan via degroene4mijl.nl