SMS-alert werkzaamheden Aanpak Ring Zuid

Wil je direct op de hoogte worden gehouden als werkzaamheden aan de Ring-Zuid uitlopen? Meld je dan aan voor de SMS-service. Je ontvangt vervolgens een SMS-bericht op je mobiele telefoon met alle informatie.

Op de hoogte blijven van het nieuws rondom werkzaamheden en de bereikbaarheid van Groningen. Mocht uw bedrijf fysieke kranten willen ontvangen voor medewerkers en bezoekers, dan hoort Groningen Bereikbaar dat graag. Laat dit dan weten via: info@groningenbereikbaar.nl. Zij ontvangen dan graag uw postadres, naam en het aantal exemplaren. Dan kunnen zij het gewenste aantal verzenden.

In de week van 4 maart wordt er een speciale Groningen Bereikbaar-krant uitgebracht, helemaal gewijd aan Operatie Ring Zuid. Deze werkzaamheden duren vijf maanden en hebben veel impact op al het verkeer in en om de stad. Op de website www.operatieringzuid.nl vindt u vast informatie over deze werkzaamheden.

Wilt u voor u en uw personeel of bezoekers gedrukte exemplaren van dit bewaar-exemplaar van de Groningen Bereikbaar-krant ontvangen, dan kunt u dit alvast aangeven via info@groningenbereikbaar.nl.

Aanmelden voor SMS-alert

rz6

Gerelateerde nieuwsberichten