Roadshow Operatie Julianaplein

De komende weken zal Groningen Bereikbaar ondernemers in de stad / gemeente Groningen informeren over de werkzaamheden die gepland staan rondom het Julianaplein. Vanaf 11 februari (vrijdag) t/m maandag 9 mei zal er namelijk gewerkt worden aan het tijdelijke Julianaplein. In deze periode is het Julianaplein niet bereikbaar en wordt er ernstige hinder verwacht voor automobilisten en andere logistieke partijen. Groningen Bereikbaar informeert ondernemers in de vorm van een roadshow, waarbij ze persoonlijke bezoeken zullen brengen aan ondernemers en hen zullen informeren. Er zal dan ook een speciale krant worden overhandigd.

Het actieprogramma Groningen Gastvrij is aangehaakt door de inzet van gastheren en -dames.

Naast het persoonlijke bezoek aan ondernemers zullen zij op een drietal locaties in de binnenstad ook gebruik maken van een cargobike, van waaruit teams ook passanten zullen attenderen op de werkzaamheden door hen een informatieflyer te overhandigen.

Om de bezoekers nog eens extra te attenderen op de overlast die eraan zit te komen, wordt op zaterdag 5 februari op 11 locaties in de stad Groningen, een extra actie georganiseerd.  Dit is het laatste weekend voor de afsluiting en dus een goed moment om hierbij stil te staan. Door Gastvrij Groningen worden deze dag  voorverpakte bonbons uitgedeeld ‘Leuk dat je er bent ja!’,  inclusief  een kaartje met de verwijzing naar Operatie Julianaplein.

Planning Roadshow Operatie Julianaplein WEST

Woensdag 26 januari (ochtend): Martini Trade Park en Van Swietenlaan

Donderdag 27 januari (middag): Kranenburg en Meubelboulevard

Vrijdag 28 januari (ochtend): Zernike Campus

Vrijdag 28 januari (middag): Wijkwinkelcentra Paddepoel/Selwerd/Vinkhuizen

Zaterdag 5 februari:

  • Winkelcentrum Helpman;
  • Winkelcentrum Overwinningsplein;
  • Winkelgebied Sontplein;
  • P+R Haren, Hoogkerk en Kardinge;
  • Binnenstad Groningen: Westerhaven (Q-Park), Grote Markt (plein) en Herestraat (Hema);
  • Hoendiep en Peizerweg.