Mobiliteitsadvies op maat, ledenaanbieding

Duurzame mobiliteit is van belang om een gebied bereikbaar en aantrekkelijk te houden, te voldoen aan de toekomstige emissie- eisen en het kan helpen om medewerkers vitaler te laten worden. Of een oplossing voor parkeerproblematiek. Thema’s waar WEST oog voor heeft.

Hoe kan je nu zelf aan de slag met duurzame mobiliteit als bedrijf? Wat is nodig om het beleid aan te passen en te vertalen in acties? Krijg inzichten om te sturen op anders te reizen en te werken. Aan welke knoppen kan je draaien en wat kan het opleveren? Wat vind je belangrijk en past bij je bedrijfsvoering?

Helma Krekels van De Oranje Krekel heeft jarenlange ervaring in begeleiding van mobiliteitstrajecten van grote organisaties, ziekenhuizen, scholen en MKB. Ruim 7 jaar heeft zij bij Groningen Bereikbaar gewerkt en dit mee helpen opbouwen. Adviseren en enthousiasmeren en ‘gewoon gaan doen’. Dat doet Helma graag vanuit haar eigen onderneming, De Oranje Krekel.

 

 

Ledenactie

Voor leden van WEST is er een speciale ledenactie: Voor leden die aan de slag willen met duurzame mobiliteit, worden de eerste twee gesprekken met Helma door WEST aangeboden, daarna wordt op basis van uurtarief een maatwerkofferte opgesteld. Dit geldt voor de eerste 7 bedrijven dus wees er snel bij!

Nieuwsgierig geworden? Stuur een mail naar helma@oranjekrekel.nl

Gerelateerde nieuwsberichten