Meld je vandaag nog aan! West Kroton Beach

Op vrijdag 30 juni 2023 staat Kroton Beach in het teken van de ondernemersgeest. De 30e editie van het bedrijventoernooi wordt georganiseerd in samenwerking met Bedrijvenvereniging WEST. Dit bedrijventoernooi biedt de perfecte gelegenheid voor jou en jouw medewerkers om als team te groeien en in teamverband jullie vaardigheden op het zand in de strijd te gooien. Na afloop van het toernooi kun je met de andere bedrijven en ondernemers in contact komen tijdens de informele netwerkborrel. In het verleden hebben meer dan 70 teams deelgenomen aan dit toernooi en we hopen dit aantal dit jaar nog verder te verhogen.

De organisatie is in handen van de studentenvolleybalvereniging Kroton. Meedoen? Stel jullie team samen met 4 personen* en strijd mee in het niveau hoog, midden of laag. Ieder bedrijf mag met meerdere teams meedoen. Op de dag zelf kun je je melden vanaf 14.00 uur. Om 14.30 uur beginnen de eerste wedstrijden. Rond 18.00 uur is het toernooi afgelopen, waarna er een prijsuitreiking zal plaatsvinden met mooie prijzen! De kosten per team zijn 100 euro. Dit is inclusief een borrelpakket voor tijdens de informele netwerkborrel na afloop van het toernooi.

Net als andere jaren hopen we jullie te zien op het toernooi aan de Hoornse Plas, vlak naast Kaap Hoorn. Klik op de knop rechts een geef jouw team op! Opgeven kan uiterlijk tot 25 juni 2023. Als jullie een vraag hebben, stuur dan een email naar beach@kroton.nl.

 

*Het meenemen van extra spelers is toegestaan maar in de organisatie wordt rekening gehouden met 4 personen per team (denk aan drankjes en prijzen).

Kroton Beach WEST wordt mede ondersteund door alle bedrijvenverenigingen in de gemeente Groningen.

Aanmelden

Klik hier om je direct aan te melden.

Gerelateerde nieuwsberichten

whatsapp image 2024 05 23 at 14.02.01

23 mei 2024

Terugblik: WEST Meets AVEBE

Woensdag 22. mei was WEST te gast bij Royal Avebe, het toonaangevende aardappelzetmeelbedrijf met een…

202403 Social Media

15 februari 2024

Terugblik: Workshop Social Media

Zo’n vijftig ondernemers en medewerkers namen maandagavond deel aan de gratis workshop social media. De…

esns23

9 januari 2024

Uitnodiging: ondernemersborrel ESNS 17 jan.

De gemeente Groningen, het Ondernemersfonds en ESNS nodigen je graag uit voor een ontvangst op…

img e9526

21 december 2023

WEST meets 2024

Op 19 december jl. heeft het bestuur van WEST het jaar afgesloten met een diner…