Lunchbijeenkomst ontwikkelingen Peizerweg 30 oktober

Op dinsdag 30 oktober worden ondernemers aan de Peizerweg tijdens een lunchbijeenkomst bijgepraat over een aantal ontwikkelingen bij de Peizerweg.

Datum:    30 oktober 2018
Tijd:         12.00 uur
Locatie:   Peizerweg 132

Uitbreiding busstalling Iedersz terrein
Graag informeren wij u over de plannen omtrent de uitbreiding van de busstalling op het terrein van het huidige Iedersz kantoor. Het is de bedoeling het terrein in te richten voor de overgang naar zero-emissie busvervoer met laadinstallaties voor batterij-elektrische bussen en een waterstof-vulpunt voor de waterstof-elektrische bussen. Een toelichting zal worden gegeven door Peter Mul van het OV Bureau Groningen-Drenthe.

Studentenhuisvesting
De huisvesting betreft 220 eenheden en zal een tijdelijke voorziening zijn op het achter terrein van de Peizerweg (zie bouwtekening en plattegrond). De studenten worden op de locatie doorlopend begeleid. De bouw van de eenheden zal op korte termijn van start gaan. De heer Dirk Jan Bax van Buro Bax zal bij de bijeenkomst aanwezig zijn om een toelichting te geven en uw eventuele vragen te beantwoorden.

Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs en horen graag of u aanwezig zult zijn, ook in verband met de catering. U kunt dat laten weten door een e-mail te sturen aan secretariaat@bedrijvenverenigingwest.nl