Het werkfestival komt terug! 13 mei De Suiker Groningen

Het Werkfestival, dé banenmarkt van het Noorden die op unieke wijze antwoord geeft op de krapte op onze huidige arbeidsmarkt. Ken je ook de uitdaging om goed personeel te vinden? Is het een zoektocht naar vernieuwende manieren om in contact te komen met nieuwe medewerkers?

Het Werkfestival biedt je de kans om je bedrijf aan 10.000 bezoekers op 13 mei 2020 op het Suikerterrein te presenteren. Dat deze methode werkt is tijdens de vorige editie meer dan bewezen. De vorige editie, op 31 oktober 2018, resulteerde in meer dan 4600 vervolgafspraken en er zijn 400 vacatures gevuld! Een dag vol waardevolle ontmoetingen.
Waardevolle ontmoetingen. Dat is waar het Werkfestival voor staat. Het creëren van waardevolle ontmoetingen tussen werkzoekende en werkgever/opleider. Het festival is een omgeving waar het zoeken naar werk of het vervullen van vacatures geen opgave is maar een feest!
Door het festivalterrein te verdelen in verschillende beroepen pleinen met een tal aan doe- en belevingsactiviteiten maakt de bezoeker op een interactieve wijze kennis met de aanwezige bedrijven en beroepen.  Als bedrijf kan je dus je eigen activiteit inrichten! Alles draait om de ontmoeting en het daadwerkelijk ervaren van het beroep.

Schrijf je nu in als werkgever/opleiding/branche organisatie om zeker te zijn van een plek. Reserveer je stand voor 13 april. Let op, vol = vol!

Meer informatie en inschrijven, klik hier