Webinar Rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit

Heeft jouw organisatie 100 of meer medewerkers? Dan moet je vanaf 1 januari 2024 de gegevens over het zakelijke verkeer en het woon-werkverkeer van je medewerkers bijhouden en registreren. Dit is de rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM) van de overheid.

Duurzame mobiliteit

Het doel van deze regeling is een schonere wereld door medewerkers duurzamer te laten reizen. Op dit moment zorgen zakelijk- en woon-werkverkeer samen namelijk voor bijna de helft van de uitstoot door personenauto’s. De overheid wil met de rapportageverplichting deze CO2-uitstoot in kaart brengen én in 2030 met 1,5 megaton verminderd hebben. Dat is goed voor het milieu en dus voor ons allemaal. Ook helpt het je als werkgever om bij te dragen aan jouw duurzaamheidsambities.

Webinar

Wat de rapportageverplichting voor jou als werkgever betekent, hoe je dit aanpakt en hoe wij jou kunnen helpen bij de verduurzaming van mobiliteit? Je hoort er alles over tijdens de webinars die worden georganiseerd. Wees voorbereid en meld je meteen aan voor één van deze data!

Donderdag 13 juli van 12.00 tot 13.00 uur

Maandag 25 september van 12.00 tot 13.00 uur

Organisator:

Groningen Bereikbaar en VNONCW-MKBNoord


Date

25 september 2023

Time

12:00 - 13:00