Topspreker Jos Burgers tijdens Promotiedagen Live

Bedrijvenverenigingen hosten topspreker Jos Burgers tijdens Promotiedagen Live

Ondanks de roerige en veranderende tijden waar we op dit moment met elkaar in leven is het belangrijk om juist nu in contact te blijven, te blijven inspireren en waar mogelijk elkaar te helpen om deze situatie samen door te komen.

Alle fysieke bijeenkomsten en evenementen zijn op dit moment geannuleerd of verplaatst, en de onlangs verscherpte maatregelen zorgen ervoor dat dit de komende periode nog zo zal blijven. Om het bedrijfsleven in Groningen een hart onder de riem te steken, hosten bedrijvenvereniging WEST en bedrijvenvereniging ZO, topspreker Jos Burgers tijdens het online ondernemersevent Promotiedagen LIVE.

Jos Burgers zal op een humoristische wijze en met veel praktijkvoorbeelden een presentatie geven over zijn nieuwe boek ‘Wacht niet op de wind, ga roeien!’ over ondernemen bij economische tegenwind. Een must see voor alle ondernemers in deze tijd!

Promotiedagen LIVE vindt plaats op dinsdag 10 november van 12.00 tot 16.30 uur. Deze tijd kun je gebruiken om digitale stands, pitches en presentaties te bekijken en contacten te leggen. Je bepaalt zelf wanneer en hoe lang je inlogt. Meer informatie

De webinar van Jos Burgers start vervolgens om 15.00 uur. Meld je aan voor Promotiedagen Live, maak gebruik van de netwerkmogelijkheden en volg geheel gratis de online webinar van Jos Burgers.


Promotiedagen Noord-Nederland

Organizer

Promotiedagen Noord-Nederland
Phone
050-5258999
Email
info@promotiedagen.nl
Website
https://www.promotiedagen.nl/

Date

10 november 2020

Time

12:00 - 16:30