Ontvangst Stadhuis van Groningen met aansluitend opening Eurosonic Air 18 januari

Graag nodigt de organisatie van ESNS, de Gemeente groningen in samenwerking met het Fonds u uit voor een ontvangst op woensdag 18 januari 2023 vanaf 19:00 uur op het Stadhuis van Groningen met aansluitend de opening van Eurosonic Air op de Grote Markt.

Eurosonic Noorderslag is als grootste showcasefestival voor popmuziek in Europa onlosmakelijk verbonden aan Groningen. Ruim 40.000 bezoekers uit de hele wereld komen naar Groningen om elkaar te ontmoeten, te netwerken en te spreken over innovatie, creativiteit en talentontwikkeling.

ESNS wordt mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Groningen, Gemeente Groningen en Provincie Groningen. Deze unieke samenwerking maakt het mogelijk Eurosonic Air te organiseren als gratis toegankelijk podium voor alle Groningers op de Grote Markt. De ontvangt op het stadshuis wordt mede mogelijk gemaakt door sponsors in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland Groningen.

U kunt zich – tot uiterlijk maandag 9 januari 2023 – aanmelden via deze link.
De capaciteit in het Stadhuis en op het gastenbalkon van Eurosonic Air is beperkt, meldt u daarom snel aan. Deze uitnodiging is persoonlijk en geldt niet voor introducés.


Date

18 januari 2023

Time

19:00 - 23:00

Location

Stadhuis Groningen
Grote Markt 1, Groningen