Online Career Event ‘Meet your Future’ (Business Tech & ICT)

Biedt u een uitdagende stage en/of afstudeerplek? Of wilt u uw team uitbreiden met een afgestudeerd talent? Kom dan in contact met enthousiaste studenten van NHL Stenden Hogeschool tijdens Career Event | Meet your future. Dit online evenement wordt georganiseerd op donderdag 14 oktober 2021 (14.00-17.00 uur). Studenten van de economische, de ICT en Communication & Multimedia Design opleidingen gaan graag met u in gesprek. Meer informatie & aanmelden

Wat het kost het?
Het online event is een gratis evenement voor zowel talent als organisaties. Echter, er is een mogelijkheid voor bedrijven om te upgraden naar een premium pakket waarmee nog meer zichtbaarheid in de lobby, bedrijfspresentaties en een virtuele booth in de huisstijl van de organisatie mogelijk worden. Het Career event Meet Your Future in Business, Tech & ICT is dé gelegenheid om uw organisatie aan meer dan 500 studenten, starters en expats te tonen.

De talenten van NHL Stenden Hogeschool studeren aan de opleidingen:
Accountancy, Commerciële Economie, Communication & Multimedia Design, International Business, Marketing Management, Ondernemerschap & Retail Management, Finance & Controle, Finance, Tax & Advice, Ad ICT Beheer, Logistics Management, maar ook Technische Informatica.

Event App
Met goed gebruik van de EventApp, kunnen vanaf twee weken voor het event afspraken worden ingepland met talent, zodat u tijdens het evenement waardevolle 1 op 1 gesprekken kunt voeren met gemotiveerde werkzoekenden.


Date

14 oktober 2021

Time

14:00 - 17:00