Ondernemersbijeenkomst Campus Groningen

In november jl. organiseerde WEST een informatieve bijeenkomst, waarin ondernemers zijn bijgepraat over de voorgenomen plannen rondom de tijdelijke huisvesting op Campus Groningen. Inmiddels hebben de nodige gesprekken plaatsgevonden. De Gemeente is gevraagd om een update te geven.

Ondertussen groeit en ontwikkelt Campus Groningen, waarbij nieuwe bewoners zorgen voor meer reuring en verbindingen. Campus Groningen en Groningen Bereikbaar zullen een update geven over de ontwikkelingen rondom mobiliteit. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan de (realisatie van de) visie Campus Groningen. Tenslotte zal Campus Groningen informatie delen over activiteiten, zoals de onlangs gelanceerde promotiecampagne en de Campusrun 2023.

Een hoop te bespreken dus. Graag nodigt WEST en Campus Groningen ondernemers uit voor een (lunch)bijeenkomst op dinsdag 6 juni aanstaande van 12.00 – 14.00 uur. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in Space Werkcafé, wat is gevestigd op de 3e verdieping in het Innovatiecentrum Chemie & Engineering, Blauwborgje 31 te Groningen.

Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld, In verband met catering graag aanmelden via de button aan de rechterzijde.


Date

6 juni 2023

Time

12:00 - 13:30