Lunchbijeenkomst ondernemers Campus Groningen

In 2023 organiseerde WEST in samenwerking met Campus Groningen al eerder informatieve bijeenkomsten, waarin ondernemers op de Campus onder andere zijn bijgepraat over plannen rondom de tijdelijke huisvesting op Campus Groningen, mobiliteit en bereikbaarheid en de visie Campus Groningen. Inmiddels zijn er de nodige stappen gezet én worden tijdens een lunchbijeenkomst op 6 maart as. de laatste ontwikkelingen met ondernemers op de Campus Groningen gedeeld.

Groningen Bereikbaar zal de aanwezigen informeren over de consequenties van de afsluiting van de Ringweg tot 2 september dit jaar en SSH Student Housing zal een update geven over de voortgang van de tijdelijke huisvesting. Daarnaast delen we onze plannen en ideeën voor een informatieve en interactieve lunchbijeenkomst op 19 maart a.s. over het aantrekken en behouden van talent in de regio. Tenslotte horen we graag van de aanwezigen welke ideeën er zijn om bedrijven te promoten op en buiten de Campus.

Dit en meer bespreken we graag met ondernemers op de Campus Groningen tijdens een (lunch)bijeenkomst op woensdag 6 maart aanstaande van 11.30 – 13.00 uur. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in Space Werkcafé, wat is gevestigd op de 3e verdieping in het Innovatiecentrum Chemie & Engineering, Blauwborgje 31 te Groningen).

De aanwezigheid van ondernemers gevestigd op de Campus Groningen wordt zeer op prijs gesteld, In verband met catering graag aanmelden.

Bedrijvenvereniging WEST | Campus Groningen


Date

6 maart 2024

Time

11:30 - 13:00