Koploperssymposium ‘Duurzaam ontwerp door toeval’

Staat verduurzaming van jouw bedrijf bovenaan de agenda? En ben je klaar voor de volgende stap? Tijdens deze leerzame en boeiende show tonen de 7 Koplopers van het 11e Koploperproject in Het Hogeland de resultaten van integraal toekomstbestendig ondernemen. Met duurzame producten, diensten, processen en ketenpartners zetten ze samen duurzame versnelling van hun bedrijf in gang.

Tijdens het Koploperproject toekomstbestendig ondernemen leggen bedrijven en organisaties 9 maanden de loep op verduurzaming. De Koplopers krijgen een grondige doorlichting, meten hun impact en pitchen de resultaten onderling. Ze maken ze een praktische duurzaamheidsagenda en tijdens unieke bedrijfsbezoeken delen ze onderling duurzame innovaties en praktische tips. Tenslotte leren ze helder en productief communiceren over duurzame doelen en ambities, naar de klanten, ketenpartners en op de werkvloer. Op dit Koplopersymposium presenteren de deelnemers hun resultaten en reiken we de Koploperprijs uit aan de winnaar van het 2e Koploperproject in het Hogeland!

Als gastspreker opent Rentmeester2050, Maurice Beijk een nieuw venster op de toekomst van jouw bedrijf. En….als uitsmijter hebben we een verrassing in petto!

 


Organizer

Koploper Project Groningen
Phone
06-37236337
Email
adakruiter@circulairactief.nl
Website
https://www.koploperproject-groningen.nl/

Date

13 oktober 2022

Time

15:30 - 18:00

Location

't Wieshoes
Westervalge 5A, Warffum