Informatiebijeenkomst Hoendiep

Eind 2023 zijn ondernemers, medewerkers en vastgoedeigenaren in een tweetal bijeenkomsten bijgepraat over uiteenlopende zaken op Bedrijventerrein Hoendiep.

De oorspronkelijke aanleiding, de komst van het COA, heeft gezorgd voor nieuwe kansen en mogelijkheden voor het gebied. Verschillende acties zijn n.a.v. deze eerdere bijeenkomsten opgepakt of staan in de planning.

Om elkaar weer te ontmoeten en bij te praten over de vorderingen wordt op 24 juni van 18.00 uur tot 20.30 uur een ondernemersbijeenkomst met BBQ georganiseerd. We staan dan in elk geval stil bij:

  • Status eerder benoemde aandachtspunten;
  • Update COA locatie HanzaPlaza;
  • Resultaten onderzoek toekomstvisie door bestuur Woonboulevard;
  • Parkmanagement en maatregelen 2024 (groenonderhoud, verbetering van de veiligheid, parkeermogelijkheden, zwerfafval);
  • Daarnaast is er in het bijzonder aandacht voor het onderzoek dat de organisatie ‘Scherp in Veiligheid’ onlangs heeft verricht.

Tijdens de bijeenkomst worden de resultaten van dit onderzoek teruggekoppeld en mogelijke verbeter voorstellen gepresenteerd.

Jij bent samen met eventuele medewerkers van harte uitgenodigd. Alleen door samen te werken blijft Hoendiep een aantrekkelijke plek voor bezoekers en medewerkers. Meld je dus vandaag nog aan!

De BBQ vindt plaats op locatie, eventuele dieetwensen kun je aangeven via het aanmeldformulier.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Bedrijvenvereniging WEST, Woonboulevard Groningen en de Gemeente Groningen.


Date

24 juni 2024

Time

18:00 - 21:00