Gebiedsbijeenkomst Corpus den Hoorn

In november jl. zijn de ondernemers op Corpus den Hoorn bijgepraat over de ontwikkelingen in Corpus en hebben we met geïnteresseerde ondernemers een rondleiding gehad bij Johnson & Johnson. Ook zijn de aanwezigen destijds geïnformeerd over de uitbreidingsplannen van Johnson & Johnson.

Achter de schermen is de afgelopen periode hard gewerkt om van plannen naar uitvoering te komen. Zo wordt de concept gebiedsvisie van de Gemeente Groningen binnenkort gepresenteerd en heeft WEST in samenwerking met gemeente Groningen en het Martini Ziekenhuis opdracht gegeven aan Donker Groen om te komen tot een groenplan voor het gebied. Daarnaast zijn de architecten van Vector-i gevraagd om te komen tot een plan voor mobiliteitsoplossingen, waarbij het de opdracht is om uw wensen te koppelen aan de plannen van de gemeente Groningen. Tot slot bent u inmiddels geïnformeerd over de werkzaamheden aan en op de Zuidelijke Ring die ons allen aangaan.

Graag nodigen wij u uit voor een vervolg bijeenkomst op woensdag 10 mei aanstaande van 16.00-18.00u (inloop vanaf 15.45u). De bijeenkomst zal plaatsvinden in Best Western Plus Hotel aan Laan Corpus den Hoorn 300 te Groningen. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via onderstaande button. 

Tijdens deze bijeenkomst willen wij aan de hand van kaart- en beeldmateriaal met u in gesprek over de gebiedsvisie en de opdrachten aan Donkergroen en Vector-i. De volledige visie zal kort na deze bijeenkomst voor een periode van 4 weken ter inzage worden gelegd. Daarnaast praten wij graag met u door over de verdere ontwikkelingen op Corpus den Hoorn.

Uw aanwezigheid is van groot belang evenals uw inbreng op de gebiedsvisie. De gebiedsvisie moet een samenhangende en integrale visie zijn die sturing geeft aan de toekomstige ontwikkelingen in Corpus den Hoorn-Zuid. Dit kunnen we alleen maar met elkaar doen.

Namens Bedrijvenvereniging WEST en de gemeente Groningen


Date

10 mei 2023

Time

15:45 - 18:00