Fossielvrije Week 31 oktober t/m 4 november/ landelijke Webinar fossielvij reizen op 31 oktober

Fossielvrije Week

Fossielvrij(er) woon-werkverkeer wordt steeds belangrijker. Om zoveel mogelijk bedrijven duurzamere opties te laten ontdekken voor hun bedrijfsmobiliteit, organiseert mobiliteitsplatform Zo Werkt Het van 31 oktober tot en met 4 november de Fossielvrije Week. Met deze campagne laat Zo Werkt Het zien wat de mogelijkheden, kansen en oplossingen zijn als het gaat om fossielvrij(er) reizen.

Meedoen

Het wordt een inspirerende week waarin bedrijven worden uitgedaagd om te kiezen voor fossielvrije mogelijkheden van woon-werk verkeer. Denk aan een extra dag thuiswerken, kiezen voor de fiets of het proberen van een e-bike, lekker wandelend naar kantoor of een week de auto inruilen voor het OV. Meld uw organisatie aan en ontvang 10 praktische tips én promotiemateriaal om uw team of de hele organisatie te enthousiasmeren.

Landelijke Webinar fossielvrij(er) reizen 31 oktober

Meer inspiratie nodig? Op maandag 31 oktober is er een landelijke webinar over fossielvrij(er) reizen. Alle beetjes maken samen een groot verschil. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.zowerkthet.nl/fossielvrij.

Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een initiatief van verschillende mobiliteitsnetwerken in Nederland, waaronder Groningen Bereikbaar, die zich samen inzetten voor duurzaam en slim reizen.

Vragen?

Doorpraten over de Fossielvrije Week? Of structureel een verschil maken door het mobiliteitsbeleid te moderniseren en te verduurzamen? Neem dan contact op met één van de mobiliteitsadviseurs:

Jalien Westerhof, j.westerhof@groningenbereikbaar.nl, 06 1282 0775.
Martijn Elting, m.elting@groningenbereikbaar.nl, 06 1133 2573.

 


Date

31 oktober 2022

Time

All of the day