EBF Conference

EBF Conference, al sinds 2009 dé plek waar studenten en bedrijfsleven samenkomen om kennis en inspiratie op te doen over actuele thema’s. Met relevante keynotes, interactieve masterclasses en pakkende workshops biedt het congres twee dagen een boeiend programma, voor studenten, academici en bedrijfsdeelnemers.

De 15e editie van het Engelstalige congres heeft dit jaar als thema: The Art of Adapting: Achieving Success in a World of Disruption.  Op College Day, donderdag 5 oktober, zal worden ingegaan op het subthema The Power of the Employee, waar zowel werkgever als werknemer moeten leren omgaan met krapte op de arbeidsmarkt en het behouden van individueel talent. Op Conference Day, vrijdag 6 oktober, worden ook de overige subthema’s behandeld: Managing Strategic Dualities, Satisfying Global Stakeholders in a Polarising World en Navigating the New Landscape of Money. Deze subthema’s raken onderwerpen als belangenverstrengeling, polarisatie, en digitalisatie aan.

De EBF Conference heeft ieder jaar succesvolle sprekers uit het bedrijfsleven. Dit jaar spreken

Dolf van den Brink (CEO Heineken), Agnes Koops-Aukes (CEO PwC-NL), Dominique Hermans (Chief Executive Northern Randstad) en vele anderen. Voor partners en deelnemers biedt dit zakelijke evenement goede netwerkmogelijkheden, verdieping van kennis over actuele onderwerpen en de kans om unieke sprekers te beluisteren. Voor lokale bedrijven die animo hebben om het congres te bezoeken is een korting beschikbaar. Mocht u interesse of vragen hebben, neem dan contact op met

Yi Qi Chen via y.chen@ebfconference.nl. Meer informatie over het congres is te vinden via sociale media of via de website: www.ebfconference.nl. Meer informatie over de inschrijvingen en wat het betekend om een business participant te zijn kun je ook op onze website vinden: https://ebfconference.nl/interested/business-participants.

Student of bedrijf, wij verwelkomen je graag op 5 en 6 oktober!


Date

5 - 6 oktober 2023

Time

12:00 - 18:00