Corpus stroomt door lunchbijeenkomst

Graag nodigen wij u uit voor een lunchbijeenkomst in het kader van “WEST meets ‘Corpus stroomt door’”. Deze bijeenkomst volgt op de individuele gesprekken en de eerdere bijeenkomst tijdens Groningen Sail, waar Eppie Silvius, programmaleider Energie, u heeft geïnformeerd over de inzet van de Gemeente Groningen op de netcongestieproblematiek en Tjeerd Oenema van Sweco het landelijke beeld rondom het energiehuis heeft geschetst.

Datum:          maandag 1 juli 2024

Tijd:             12 – 14 uur

Locatie: Flonck Hotel

Tijdens deze luncht wordt dieper ingegaan op de voortgang van de besproken thema’s en de gezamenlijke aanpak die de bedrijvenvereniging samen met de gemeente en Sweco nastreven. Uw aanwezigheid en inbreng zijn van groot belang om de uitdagingen rondom netcongestie en energiehubs samen succesvol aan te pakken.

Inmiddels is er duidelijkheid over de net topologie en kunt u kennismaken met uw energieburen. Sweco neemt ons verder mee in de wereld van mogelijke oplossingen en inmiddels zijn aantal partijen gevraagd om hun energieaanpak en -uitdagingen te delen.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen na te denken over duurzame oplossingen die ook in de toekomst bijdragen aan een sterke en toekomstbestendige bedrijventerrein Corpus den Hoorn. Graag begroeten wij u op 1 juli.


Date

1 juli 2024

Time

12:00 - 14:00