Boost jouw Zaak

Hoe haal je in dit bijzondere jaar nog alles uit de kast in het laatste kwartaal? De Groninger Ondernemers Academy en RTV Noord organiseren het evenement om jouw zaak een boost te geven: Jouw Zaak Jouw Toekomst (een initiatief van MKB Noord en de Provincie Groningen).

De laatste maanden van dit kalenderjaar zijn aangebroken en het is dé periode voor retailers om hun omzet te halen. Op maandag 26 oktober in de suikerunie in Groningen geven zes ondernemers je graag een extra boost met kennissessies, praktische tips en inspirerende voorbeelden. Lees verder om erachter te komen wat de ondernemers tijdens het event jou kunnen vertellen

In tijden van crisis zoals COVID-19 zul je merken dat het aantal klanten die jouw winkel binnen stapt, terugneemt. Hoe houd jij als retailer in tijden van zo’n crisis je hoofd boven water? En zorg je ervoor dat klanten alsnog met een veilig gevoel jouw winkel betreden? Gezien de meest belangrijke maanden van het jaar aanbreken voor jou als retailer kan jouw zaak in tijden zoals deze wel een boost gebruiken! MKB Noord en de provincie Groningen willen retailers in de provincie vooruit helpen met een ondernemerschapsprogramma op maat en hebben hiervoor een aantrekkelijke ondernemersregeling beschikbaar.

Tijdens het evenement zullen zes ondernemers kennissessies, praktische tips en inspirerende voorbeelden delen. Bekijk hier het programma!


Date

26 oktober 2020

Time

09:00 - 12:00