5e Editie Campus Trail

Sportief jubileum: inschrijvingen voor 5e editie Campus Trail geopend

Groningen, 28 mei 2024

De Campus Trail, het jaarlijkse hoogtepunt op de kalender van sport- en ontmoetingsactiviteiten op Campus Groningen, staat weer op de agenda. Op vrijdag 13 september 2024, om 15.30 uur, gaat de jaarlijkse funrun door en langs de gebouwen op Zernike Campus   plaatsvinden met weer een nieuwe start- en finishlocatie bij bedrijf SE Factory, dat onlangs haar nieuwe gebouw officieel heeft geopend. Communicatie- en communitymanager Amber van der Schaaf kijkt uit naar dit jubileum van de Campus Trail: “Samen met partners werken we hard aan het realiseren van weer een unieke route, die de deelnemers voert door de meest karakteristieke en innovatieve locaties van de Zernike Campus. Dit jaar willen we het succes van vorig jaar, toen we meer dan 500 deelnemers hadden, natuurlijk overtreffen. Gezien de nieuwe route en alle verrassingen onderweg gaan we dit vast bereiken. Komende weken zullen we de deelnemers op de hoogte houden van de route.”

De Campus Trail is een initiatief van Campus Groningen in samenwerking met Bedrijvenvereniging WEST, SE Factory, Lode Holding, ACLO, het Sportcentrum en Hanze Instituut voor Sportstudies. De praktische organisatie van het event ligt in handen van Paul van Put Events. 

Trots de deuren openen

Dit jaar belooft de Campus Trail een extra speciale ervaring te worden, met een gloednieuwe route die de deelnemers meeneemt langs de meest karakteristieke gebouwen, sportvelden en bedrijven. De start en finish vinden plaats bij het gloednieuwe gebouw van SE Factory, dat met trots haar deuren opent voor de deelnemers.

“We zijn verheugd om gastheer te zijn van de Campus Trail en om medewerkers van bedrijven, kennisinstellingen, studenten en stadjers te verwelkomen voor dit feestelijke evenement”, zegt Dirk Messemaker van SE Factory. “We hebben dit jaar de deuren geopend van ons nieuwe pand aan de Deimten 7 op de Zernike Campus en zijn daar zeer trots op. Met het bedrijf SE Factory zitten wij dan ook niet voor niets op deze locatie, want de Campus is de perfecte thuisbasis als het gaat om interactie en ontmoeting.”

Inschrijvingen geopend
De inschrijvingen voor de Campus Trail zijn geopend en gaat via deze link! Een ticket is €15-, euro. Ben je student? Vul dan jouw studentnummer in en ontvang €5-, euro korting. Wil je meedoen als een bedrijventeam of organisatieteam? Ga dan naar www.campustrail.nl voor de mogelijkheden.


Date

13 september 2024