CommShare gelanceerd op Campus Groningen

CommShare is een all-in-one mobiliteitsconcept dat zich focust op duurzame inzetbaarheid van elektrische deelauto’s voor zakelijke reizen, waarbij een mobiliteitsgarantie van 100% wordt geboden. Het mobiliteits-concept wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking van Triade, Pouw Rent en Martinistad B.V. BMW & MINI. Het deelautoconcept is op 10 februari gelanceerd op Campus Groningen, met het UMCG als launching customer.

Waarom CommShare
In het kort levert CommShare de organisatie: een servicepartner (24/7 bereikbaar, 100% mobiliteitsgarantie), (elektrische) deelauto’s voor zakelijk gebruik, laadpalen en het deelsysteem (hard- + software). De deelauto’s zijn te reserveren, openen en sluiten met de CommShare app. Deze diensten resulteren samen in een all-in-one deelconcept, hiermee ontzorgen wij de organisatie volledig en ligt de gehele verantwoordelijkheid bij CommShare. Met dit totaalconcept zijn we uniek in Nederland.

Zakelijk gebruik
De zakelijke kosten zijn volledig afhankelijk van het type auto, de hoeveelheid auto’s die de organisatie afneemt en het aantal kilometers waarvoor het bedrijf garant staat. Zakelijk gebruik geldt van maandag t/m vrijdag; in het weekend moeten de deelauto’s beschikbaar zijn voor privégebruik.

Voor meer informatie bekijk de meest recente nieuwsbrief Campus Groningen of neem contact op via info@comm-share.nl

Waarom CommShare

In het kort levert CommShare de organisatie: een servicepartner (24/7 bereikbaar, 100% mobiliteitsgarantie), (elektrische) deelauto’s voor zakelijk gebuik, laadpalen en het deelsysteem (hard- + software). De deelauto’s zijn te reserveren, openen en sluiten met de CommShare app.

Voor meer informatie bekijk de meest recente nieuwsbrief Campus Groningen of neem contact op via info@comm-share.nl