Bijeenkomst Groningen Trots Circulair – 12 juni

Circulair ondernemen leeft in Groningen. Veel ondernemers nemen hun verantwoordelijkheid en er zijn vele initiatieven en collectieven met mooie projecten bezig rondom circulair ondernemen. Het Ondernemersfonds Groningen ondersteunt graag initiatieven die Groningen economisch sterker en beter maken. Daarom hebben de bedrijvenverenigingen WEST, GCC en ZO in samenwerking met Gemeente Groningen enige tijd geleden BBENG gevraagd om de in Groningen bestaande initiatieven, die circulair of maatschappelijk verantwoord ondernemen ondersteunen, in kaart te brengen onder de noemer ‘Groningen trots op circulair?!”. Op 12 juni presenteert BBENG de “Groningen trots circulair kaart”.

Graag willen we ondernemers laten zien wat er al gebeurt en kijken op welke manier we elkaar kunnen versterken. De Gemeente Groningen heeft toegezegd aanwezig te zijn op de bijeenkomst.

Geïnteresseerde ondernemers nodigen we dan ook graag uit voor bovengenoemde ‘Groningen Trots Circulair’-bijeenkomst. De bijeenkomst vindt plaats op 12 juni van 16 tot 18 uur in De Coendersborg, Coendershaag 1, (via navigatie: Cort van der Lindenlaan 5), Groningen.

In de Coendersborg staat ons een inspirerende en interactieve middag te wachten. Met mooie gesprekken, nieuwe verbindingen een hapje en een drankje en vooral; trots. Want daar draait deze middag om. In een aantal ‘rond de tafel’ gesprekken ontmoeten ondernemers andere initiatiefnemers en worden ideeën gedeeld, want ongetwijfeld kunnen we samen méér met circulair.

Aanmelden

Klik HIER om je aan te melden.

Gerelateerde nieuwsberichten