Bezoek aan de Hannover Messe 24 april 2018

De Bedrijvenvereningen WEST, VBNO, VBZO Hanzehogeschool Groningen en gemeente Groningen nodigen u graag uit voor een bezoek aan de Hannover Messe op dinsdag 24 april 2018.

Kennismaken met de toekomst en contacten leggen met nieuwe collega-ondernemers, de Hanzehogeschool en Economische Zaken. Met dit in gedachten wordt een dagexcursie georganiseerd naar de Hannover Messe voor ondernemers, studenten, docenten, overheden en andere ‘curious minds’ en ‘change makers’. Laat u informeren over de allernieuwste trends in de markt. Ontdek de meest interessante innovaties uit de industriële sector en maak gebruik van de gelegenheid om te netwerken.

Toonaangevende industriële beurs
Met circa 6.500 internationale exposanten en zo’n 250.000 bezoekers is de Hannover Messe één van de meest toonaangevende industriële beurzen ter wereld. De beurs wordt beschouwd als een belangrijk platform voor veel bedrijven en organisaties. U kunt zich tijdens het bezoek richten op meerdere deelthema’s van de Hannover Messe. Zo kunt u deelnemen aan een rondleiding langs verschillende hotshots vanuit Noord-Nederland en andere Nederlandse regio’s.

Programma
Hieronder vindt u het volledige programma (nog onder voorbehoud van definitieve tijden). U ontvangt het definitieve programma een week voor het bezoek.

06:00 Vertrek vanaf Entrance
10:30 Ontvangst Hannover Messe
Rondleiding
Vrije tijd
16:30 Borrel
18:00 Vertrek naar Groningen

Aanmelden en kosten
Wilt u samen met ons mee naar de Hannover Messe op dinsdag 24 april? Meldt u dan vóór 30 maart 2018 via het aanmeldformulier Hannover Messe 2018 aan. Om de kosten van de excursie te dekken, wordt een bijdrage van €30,- gevraagd. Hierin zijn de kosten inbegrepen voor de busreis, ontbijt in de bus, entreeticket, rondleiding, lunchpakket en diner.

Voorlichtingsbijeenkomst op 5 april
Op 5 april wordt een een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd over de Hannover Messe in de Energy Barn (op EnTranCe, Zernikelaan 17, 9747 AA). Om 16.00 uur bent u van harte welkom en krijgt u uitleg over het  beursbezoek. U kunt zich via het  Aanmeldformulier Kick off Hannover Messe aanmelden voor deze kick-off.