Bedrijvenvereniging WEST en Reisswolf in actie voor het Martiniziekenhuis

Speciaal voor haar leden heeft Bedrijvenvereniging WEST in mei een speciale actie opgezet genaamd ‘Opgeruimd de zomer in’. Samen met archiefspecialist Reisswolf bood de vereniging haar leden een zeer aantrekkelijke opruimactie aan voor de vernietiging van vertrouwelijke documenten.

Deelnemers hebben een goede stap gezet richting de aangescherpte maatregelen die de nieuwe AVG-wetgeving van hen eist. De documenten zijn bij de deur opgehaald met een speciaal beveiligde Reisswolf vrachtauto en vernietigd volgens strenge veiligheidseisen. Een service waar Reisswolf klanten altijd van profiteren.

Win win
Niet alleen de leden profiteerden van deze actie, ook ging er per tonnage een bedrag naar het goede doel; Vrienden van het Martini Ziekenhuis. Het totale sponsorbedrag is 500 euro! Een bedrag waarmee de stichting zorgt dat patiënten even minder zorgen ervaren. Voorzitter van Bedrijvenvereniging WEST, Klaas Holtman, en Reisswolf directeur Freerk Potze overhandigden de cheque aan Laura de Vries, coördinator sponsor- en fondsenwerving voor Vrienden van het Martini Ziekenhuis. ‘Een verblijf in het ziekenhuis brengt voor de meeste mensen spanning en onzekerheid met zich mee. Dankzij donaties als deze kunnen wij extra voorzieningen realiseren die helpen om nabijheid, troost, ruimte of vrolijkheid te ervaren. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle familiekamers, bijzondere kunst, een stiltecentrum of Virtual Reality brillen. Zo kunnen we als Vrienden van het Martini Ziekenhuis een wezenlijk verschil maken in de beleving van het ziekenhuisverblijf.’ licht Laura toe.

Goed ontvangen
Een flink aantal leden heeft van deze actie gebruikgemaakt, dus wij kunnen spreken van een geslaagde actie! Hopelijk zijn de deelnemers een inspiratie voor andere ondernemers om ervoor te zorgen dat alle vertrouwelijke documenten binnen de organisatie goed worden opgeslagen of worden vernietigd. Wellicht dat er in de toekomst nog meer soortgelijke acties gehouden worden.